PreshevaPRESS

Kompania për bartjen e udhëtarëve “City Taxi” në Preshevë kërkon punëtorë

Kompania për bartjen e udhëtarëve “City Taxi” në Preshevë ka hapur vende të reja pune.

Përmes një postimi në faqen e kompanisë në rrjetin shoqëror facebook, “City Taxi” ka njoftuar se pas pushimit kolektiv rifillon me ofrimin e shërbimeve.

Njëkohësisht, kompania “City Taxi” në Preshevë ka hapur vende të reja pune për vozitës.

Në vazhdim ju sjellim njoftimin e plotë të kompanisë të publikuar në facebook:

Te nderuar pasagjer, ju njoftojme se kompania City Taxi do te rifilloj me pune diteve ne vijim.
Njeherit kerkojme punetor-shofer.
Te interesuarit te lajmerohen ne tel:
☎️ 062 201 570 dhe 062 663 663
Udhetojme bashk se shpejti.🚕

ARTIKUJT E NGJASHËM

Ushqimet që mund t’i përgatisni fëmijës 7 deri në 9 muajsh

PreshevaPRESS

Dashuria mes një 24 vjeçari she kushërirës së tij 81 vjeçare

PreshevaPRESS

Qentë mbrojnë nga magjia, macet shërojnë

PreshevaPRESS